Fabryka Inżynierów nagrodziła kreatywność kulinarną studentów VI DS. W tym roku do zawodów przystąpiło 13 drużyn. Jury musiało ocenić nie tylko smak, ale i wygląd pieczołowicie przygotowywanych naleśników. Można śmiało powiedzieć, że każdy znalazłby coś, co zadowoliłoby jego własne podniebienie – od czekoladowej nuty poprzez delikatny ser skończywszy na bryzie tropików. Jednogłośnie decyzją Jury oraz publiczności wygrała Spółka D-J-A. Gratulujemy.
Waldemar Chmal – główny organizator warsztatów przygotował nagrody dla wszystkich uczestników, co dodatkowo przyczyniło się do wspaniałej atmosfery.
Warsztaty Naleśnikowe są kolejnym przykładem, że studia na Politechnice Łódzkiej są nie tylko drzwiami do kariery, ale także okazją do kreatywnej zabawy. Do zobaczenia na kolejnych, III Warsztatach. Zapraszamy do Kroniki.
Projekt wspófinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
w ramach Programu Infrastruktura i Środowisko | |
dla rozwoju infrastruktury i środowiska… | www.pois.gov.pl |